Azaroth RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Azaroth RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Şehir Meydanın da Gezme

2 posters
YazarMesaj
Xenon Astesa
Reoxy Krallığı
Reoxy Krallığı
Xenon Astesa

Altın : 100

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Şehir Meydanın da Gezme Left_bar_bleue100/100Şehir Meydanın da Gezme Empty_bar_bleue  (100/100)

Şehir Meydanın da Gezme Empty
MesajKonu: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 7:45 pm

İş bulma umuduyla biraz dolanmaya karar vermişti ve meydana gelmişti. Burada bulabilirdi çünkü. Ama içinde "İş bulamayacaksın, boşuna uğraşmaa..!" diye bir ses vardı. O buna aldırmıyordu tabii.
Etrafta dolandı biraz. Sonuç olarak iş yoktu görünürde. Bir an yakındı ama bunu avantaja çevirebileceğini düşün. Nolsa boştu, yani antreman yapabilirdi. Tabii ilk bi dinlenmeliydi.
Bir bank buldu ve oraya çöktü. Etrafa bakınıyor gibi görünüyordu ama aslında çalışma için düşünüyordu.
Sweizger Monsca
Yönetici
Yönetici
Sweizger Monsca

Altın : 740

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Şehir Meydanın da Gezme Left_bar_bleue100/100Şehir Meydanın da Gezme Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 7:54 pm

Etrafta tatlı ve hafif bir esinti vardı.Yaşlı ama dinamik bir köylü Xenon'un yanına yavaş adımlarla yaklaştı.Yüzünde hafif bir tebessüm ile ''Sizi buralarda ilk defa gördüm.Yeni birine benziyorsunuz.Yardımcı olacağım bir durum var mı ?''.
http://azaroth-rpg.bossforum.org
Xenon Astesa
Reoxy Krallığı
Reoxy Krallığı
Xenon Astesa

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:

MesajKonu: Geri: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 9:46 pm

Xenon savaş planını yapuyordu ve bir ses duydu. ''Sizi buralarda ilk defa gördüm.Yeni birine benziyorsunuz.Yardımcı olacağım bir durum var mı ?'' diyordu ses. Bir an afalladı. Sonra kendini topladı ve köylüye dönüp "Silah almam gerek. Bunun için de para kazanmam lazım." dedi ve ekledi "Bana uygun bir işiniz varsa, belli bir ücret karşılığında yapabilirim." dedi Xenon.
Sweizger Monsca
Yönetici
Yönetici
Sweizger Monsca

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 10:02 pm

Köylü Xenon'a dönerek ''Aslında ben köylü olsamda fakir değilim.Yani vereceğim işi yaparsan paranı rahatlıkla karşılayabilirim.Köydeki küçük tavernada örümcekler var.Onları öldürebilirsen sana 50 altın veririm.Örümceklerden korkuyorum''der.
Xenon Astesa
Reoxy Krallığı
Reoxy Krallığı
Xenon Astesa

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:

MesajKonu: Geri: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 10:09 pm

Xenon bunun bi şans olabileceğini düşündü. Zaten kolay bir iş gibi geldi. Köylüye dönerek "Tavernan nerede? Götür beni, hemen haklıyayım şu örümcekleri." der.
Sweizger Monsca
Yönetici
Yönetici
Sweizger Monsca

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Şehir Meydanın da Gezme   Şehir Meydanın da Gezme Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 10:14 pm

Buradan devam:http://azaroth-rpg.bossforum.org/ehir-merkezi-f34/kucuk-koy-tavernas-t192.htm#1282

Şehir Meydanın da Gezme
1 sayfadaki 1 sayfası